Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί μηχανισμό cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Δείτε Περισσότερα

Οροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κάθε χρήστης που επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα www.brigitteboutique.gr και κάνει χρήση των υπηρεσιών του, θεωρείται ότι αποδέχεται τους όρους χρήσης, συναινεί και συμμορφώνεται σε αυτούς. Σε κάθε χρήστη που δεν συναινεί με τους παρακάτω όρους χρήσης, συνίσταται να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτό.


 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας, μπορείτε να την ακυρώσετε εφόσον δεν έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής του προϊόντος από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάσταση της παραγγελίας σας ή και να την ακυρώσετε επικοινωνώντας  και να την ακυρώσετε στο 2310263823. Το τμήμα παραγγελιών, θα αναλάβει να σας ενημερώσει και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, μπορείτε να προχωρήσετε στην ακύρωσή της συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα πατώντας εδώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν και μετά την παραλαβή του προϊόντος. Καλέστε στο 2310263823 εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών της brigitte boutique.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Οι επισκέπτες του brigitteboutique.gr, έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εφόσον ένας χρήστης επιλέξει να γίνει μέλος της κοινότητάς μας, οφείλει να παρέχει αληθή στοιχεία και έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Επίσης, θα πρέπει να ενημερώνει τα στοιχεία αυτά, σε περίπτωση που υπάρχουν αλλαγές (αλλαγή τηλεφώνου, ηλεκτρονικής διεύθυνσης, κτλ), προκειμένου να διατηρεί τα στοιχεία αυτά έγκυρα και αληθή.

Οι λογαριασμοί που δεν συμμορφώνονται με τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα διαγράφονται χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή προειδοποίηση.

Κάθε λογαριασμός που δημιουργείται στο www.boutique.brigitte είναι αυστηρά προσωπικός και δεν συνίσταται η παράλληλη χρήση με άλλους χρήστες. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός του χρήστη παραβιάστηκε από τρίτους, ο κάτοχος του λογαριασμού οφείλει να ενημερώσει την εταιρία. Σε αντίθετη περίπτωση, παραβιάζονται οι όροι χρήσης της σελίδας μας.

NEWSLETTERS – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Οι επισκέπτες και χρήστες της σελίδας μας, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα ενημερωτικά μας δελτία που περιλαμβάνουν προσφορές, δράσεις και νέα της Brigitte Boutique. Η Χρήση των προσωπικών στοιχείων του χρήστη γίνεται αποκλειστικά για την αποστολή newsletter με αυτό το περιεχόμενο και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των διαχειριστών του site. Προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Οι διαχειριστές του www.brigitteboutique.gr έχουν το δικαίωμα διαχείρισης της λίστας εγγραφών και μπορούν να προβούν στην αφαίρεση χρηστών ή τη μη προσθήκη αυτών στη λίστα.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Οι αποστολές παραγγελιών, πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, για αγορές άνω των 100€.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Αγαπάμε όλα τα σχέδια της collection μας και θέλουμε να τα αγαπήσετε το ίδιο και εσείς! Γιαυτό αν θέλετε να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν, μπορείτε να το κάνετε απλά, με τα εξής βήματα:

ΟΡΟΙ

Η επιστροφή/ αντικατάσταση προϊόντων, γίνεται δεκτή από το κατάστημά μας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος.

Για να μπορούμε να κάνουμε δεκτή την επιστροφή/αντικατάσταση, θα πρέπει τα προϊόντα να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία. Επίσης, απαραίτητη είναι η απόδειξη και το καρτελάκι του brand ή την όποια συνοδευτική συσκευασία με την οποία εστάλησαν τα προϊόντα (πχ. κουτί παπουτσιού). 

Το δέμα επιστροφής, θα πρέπει να περιέχει τα προϊόντα με την αρχική τους συσκευασία και να είναι συσκευασμένο έτσι, ώστε να μην προκληθούν φθορές στο προϊόν ή την συσκευασία του.

Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν, εμείς θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν, αμέσως μετά την παραλαβή της επιστροφής. Καλό είναι να γνωρίζεται ότι η διαδικασία επιστροφής από τη Brigitte Boutique διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες, καθώς όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται, περνούν από ποιοτικό έλεγχο. 

Η ίδια διαδικασία ισχύει για την περίπτωση της επιστροφής (και όχι αντικατάστασης) ενός προϊόντος. Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, ολοκληρώνουμε τον ποιοτικό έλεγχο και στην συνέχεια προχωρούμε στην επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με Τραπεζική Κατάθεση σε έναν λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς. 

Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα brigitteboutique.gr, στο φυσικό μας κατάστημα, χωρίς πρώτα να ενημερώσετε το αρμόδιο τμήμα παραγγελιών τηλεφωνικά στο 2310 263823 ή και ηλεκτρονικό στο info@brigitteboutique.gr

Στα αξεσουάρ, τα εσώρουχα και τα μαγιώ δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές για λόγους υγιεινής.

Επίσης, δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε οδηγούς που είναι σε  εκπτωσιακό BAZAAR , σε BLACK FRIDAY, CYBER MONDAY ΚΤΛ και σε προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΙΣΗ ΤΟΥ 30% της αρχικής αξίας του προϊόντος .

ΚΟΣΤΟΣ

Τα κόστη επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και περιλαμβάνουν το κόστος της επιστροφής με την ίδια μεταφορική εταιρία με την οποία έγινε η αποστολή αλλά και τα έξοδα της αποστολής της παραγγελίας. Συνεπώς, τα χρήματα που θα σας επιστραφούν, είναι η συνολική αξία των προϊόντων που αγοράσατε και όχι το συνολικό κόστος της παραγγελίας.

Αντίθετα, το κόστος των μεταφορικών για αντικατάσταση προϊόντος, το αναλαμβάνουμε εμείς! 

Εφόσον, παραλάβετε την παραγγελία σας, με ελαττωματικό προϊόν, αναλαμβάνουμε να σας το αντικαταστήσουμε αμέσως και χωρίς καμία επιβάρυνση! 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι φωτογραφίες, τα κείμενα, τα γραφιστικά αλλά και το σύνολο του ηλεκτρονικού καταστήματα www.brigitteboutique.gr, αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.

 Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών | χρηστών του site της Brigitte Boutique, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας και προστατεύονται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ). Τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο και email επισκέπτη/χρήστη) που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
Η εταιρία Brigitte Boutique, διατηρεί τα αρχεία αυτά, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, ενημερώσεων, στατιστικής καταγραφής πελατολογίου και βελτίωσης των τμημάτων της εταιρίας. Ο κάθε χρήστης του site έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, να ζητήσει την τροποποίηση ή και διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων. Οι χρήστες που είναι κάτω των 18 ετών, δεν συνίσταται να γνωστοποιούν τα στοιχεία τους και η χρήση της σελίδας γίνεται μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων.

Η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας, με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα.

Περιορισμός ευθύνης Δικτύου

Το site www.brigitteboutique.gr, δεν φέρει ευθύνη για τις συνέπειες που έχει ο χρήστης από την χρήση του περιεχομένου της σελίδας. Η εταιρία δεν υποχρεούται να αποζημιώσει ή να αποκαταστήσει τις απώλειες που προκλήθηκαν από τη χρήση του περιεχομένου του www.brigitteboutique.gr. Οι παραπάνω περιορισμοί δεν ισχύουν σε περίπτωση που οι συνέπειες προήλθαν, από δική μας υπαιτιότητα.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ερχόμαστε κοντά σας, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ εντός Ελλάδας!*

ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η Brigitte Boutique συνεργάζεται με την εταιρία ACS Courier για να διασφαλίσει την άμεση και ασφαλή αποστολή των αγορών σας.  Μπορείτε να επιλέξετε εσείς αν θέλετε παράδοση στο χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημα της μεταφορικής.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή εντός Ελλάδα κοστίζει 5€ και περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Στην περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση αντί για αντικαταβολή, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας, ΔΩΡΕΑΝ. Για αποστολές στην Κύπρο, η χρέωση είναι 20€ και περιλαμβάνει τα έξοδα Αποστολής. Για αποστολές στην Κύπρο, ισχύει μόνο η τραπεζική κατάθεση.

 Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής ή/και τους τρόπους αγοράς!

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από τη Boutique αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 14:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. Ελλειπή στοιχεία αποστολής ή χρέωσης, κτλ).

Η συλλογή της Brigitte Boutique είναι Ελληνική και πολλά από τα κομμάτια της συλλογής μας είναι χειροποίητα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, τα δημιουργούμε εξ όλοκλήρου για εσάς. Γιαυτό και η παραγγελία σας, ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμη ώστε να αποσταλεί αυθημερόν.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής δεν είναι στη διάθεσή μας, θα ενημερωθείτε άμεσα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης (1-7 ημέρες).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών, καθορίζεται από τα ACS Courier, συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

*Τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ δεν αναφέρονται σε αποστολές για Κύπρο

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη;

Ερχόμαστε εμείς σε εσάς και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 100€!

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά:

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τηλεφωνικά στο 2310263823, κατά τις ώρες λειτουργία της Boutique.

Ώρες Λειτουργίας καταστήματος:

Δ. 10:00-16:00
Τ. 10:00-21:00
Τ. 10:00-16:00
Π. 10:00-21:00
Π. 10:00-21:00
Σ. 10:00-17:00

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις παραγγελίες όλο το 24άωρο στο brigitte.markopoulou@gmail.com 

ή και με αποστολή μηνύματος στους λογαριασμούς μας στα social media:

www.facebook.com/brigitteboutique.gr

www.instagram.com/brigitteboutique/

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε για το 

1. το πλήρες ονοματεπώνυμό σας

2. τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα

3. τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε)

4. την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στο καλάθι παραγγελίας, αλλά και στους σχετικούς συνδέσμους, σχετικά με τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.

Για αγορές- αποστολές εντός Ελλάδα μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας

- με Αντικαταβολή κατά την παραλαβή του δέματος

- μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard,Maestro, American Express, Diners, αλλά και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass

- Μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για αυτή την μέθοδο πληρωμής δεν επιβαρύνεσθε με τα έξοδα μεταφορικών.

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των προσωπικών σας και τραπεζικών σας πληροφοριών, γίνεται από το www.brigitteboutique.gr αποκλειστικά και μόνο για τη μεταξύ μας συναλλαγή.

Οι πληρωμές για αποστολή παραγγελίας στην Κύπρο, πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση όπως ορίζουν οι τρόποι αγοράς και αποστολής της Brigitte Boutique.


 H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των προσωπικών σας και τραπεζικών σας πληροφοριών, γίνεται από το www.brigitteboutique.gr αποκλειστικά και μόνο για τη μεταξύ μας συναλλαγή.

Η εκτέλεση της παραγγελίας θα γίνει είτε με την παραλαβή του αντιγράφου (άμεσα) είτε με την εμφάνιση της τραπεζικής κατάθεση στο λογαριασμό της Brigitte Boutique (χρειάζεται 1-3 ημέρες). 

  

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 Οι δημιουργοί φωτογραφιών ως πρωτοτύπων έργων του πνεύματος σύμφωνα με την διάταξη 2§ 1 της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης – Παρισίων , του άρθρου 2 § 1  του Ν. 2121/1993, όπως ισχύει σήμερα και της Οδηγίας 93/98 ΕΚ, έχουν συμφωνήσει να μεταβιβάζεται αυτοδίκαια (κατά το άρθρο 32 § 2 του Ν. 2121/93, όπως ισχύει σήμερα) στην «Εταιρεία» το περιουσιακό δικαίωμα και το σύνολο των εξουσιών τους επ’ αυτού σχετικά με κάθε φωτογραφία που θα δημιουργούν και  έχουν αποδεχθεί ότι η «Εταιρεία» θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση των έργων αυτών χωρίς περιορισμό καθώς και τα δικαιώματα τροποποίησης, αναπαραγωγής, ένταξης και πολλαπλασιασμού για όλη την διάρκειά της (άρθρο 9 της Συνθήκης WIPO για την πνευματική ιδιοκτησία που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 3184/2003 – ΦΕΚΑ’ 228/26.09.2003, 12 της Συμφωνίας TRIPS για τα δικαιώματα της διανοητικής ιδιοκτησίας στον τομέα του Εμπορίου, που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2290/1995 [ΦΕΚ Α’ 28] καθώς και το άρθρο 6 της Οδηγίας 93/98.

COOKIES

Η brigitteboutique.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies για να βελτιώσει και να διευκολύνει την επίσκεψή σας στον ιστότοπο brigitteboutique.gr. Τα αρχεία cookies αποστέλλονται στον υπολογιστή σας και σας αναγνωρίζουν ως συγκεκριμένο χρήστη, αποθηκεύοντας τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Αν δεν αποδέχεσε την χρήση των cookies από την artofgold.eu, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας ώστε να μην δέχεται cookies (οδηγίες για τον τρόπο αλλλαγής των ρυθμίσεων των cookies στον browser σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα βοήθειας του browser).