Menu
Καλάθι

Οροι Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
    
Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα εμπόρευμα, επικοινωνήστε εντός 14 ημερών μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 26 3823 ή στείλτε μας σχετικό email στο info@brigitteboutique.gr ή στο Facebook και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο.


Μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε προϊόν και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 14 εργάσιμων ημερών, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας (η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού ή με επιστροφή χρημάτων). Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατευθύνουμε σχετικά με τον τρόπο δωρεάν αποστολής.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, χωρίς να υπάρχει λάθος της εταιρείας μας, τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς και οι χρεώσεις κυμαίνονται ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε.

Σημαντικό: Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας θα πρέπει αρχικά να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και να επιλέξετε την επιστροφή ή ανταλλαγή (χρώματος ή μεγέθους). Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες, έτσι παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει και συμπεριλάβει στο δέμα σας το "έντυπο επιστροφής" που θα βρείτε εδώ. Επίσης σε περίπτωση ανταλλαγής, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει στο "έντυπο επιστροφής" το επιθυμητό μέγεθος ή χρώμα.


Να έχετε υπόψη σας ότι μετά το χρονικό περιθώριο των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, οι αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές.


Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πριν από κάθε σας αγορά τον "οδηγό μεγεθών" που θα βρείτε μέσα στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος. Εάν παρόλα αυτά έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.


Να έχετε υπόψη σας ότι τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Δεν είναι πάντα εύκολο να καθοριστεί τι είναι κατασκευαστικό ελάττωμα και τι φθορά. Πρέπει πρώτα να δούμε το εμπόρευμα προκειμένου να διαπιστωθεί τι από τα δύο ισχύει.

Θα σας στείλουμε σχετικό email όταν παραλάβουμε τα εμπορεύματα. Παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι δεν επιστρέφουμε οποιεσδήποτε δαπάνες ή επιβαρύνσεις αποστολής (αντικαταβολές).
Το κατάστημα μας ακολουθεί την Ελληνική νομοθεσία και τους κανονισμούς.

Προϊόντα Προσφοράς, τυπωμένα, εσώρουχα: Επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές από την εταιρεία μας σε προϊόντα που πωλούνται με έκπτωση, έχετε παραγγείλει με σχέδιο και στα εσώρουχα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας  μπορείτε να την ακυρώσετε, είτε τηλεφωνικώς στο 2310.263823 (Δευτέρα και Τετάρτη 10:00 με 16:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 με 20:00) ή μέσω email στο info@brigitteboutique.gr

Δεν γίνεται αποδεκτή  η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης ή άρνησης παραλαβής της παραγγελίας σας, το brigitteboutique.gr διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει αποζημίωση για τα έξοδα αποστολής/επιστροφής.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρεία. Η εταιρεία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί το "έντυπο επιστροφής" που θα βρείτε εδώ. Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

 • Μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από εσάς. Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία μας (παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατευθύνουμε σχετικά με τον τρόπο δωρεάν αποστολής).

 • Σημειώστε τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης στο "έντυπο επιστροφής" που παραλάβατε με την παραγγελία σας.

 • Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας για μια ανταλλαγή στο μέγεθος ή το χρώμα, θα στείλουμε την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στη παραγγελία σας εκτός και αν συμπληρώσετε νέα στο αντίστοιχο πεδίο του εντύπου επιστροφών.

 • Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στην εταιρεία μας.

 • Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρεία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο

 • Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, δεν θα γίνεται αποδεκτό.

 • Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

 • Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη του ταχυδρομείου/κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής και να λάβετε το email μας που δηλώνει ότι έχουμε παραλάβει την επιστροφή σας.

 • Μπορούμε να ανταλλάξουμε το προϊόν για ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα του ίδιου προϊόντος. Εάν θα θέλατε ένα διαφορετικό προϊόν, θα πρέπει να κάνετε μια νέα παραγγελία.


  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Brigitte Boutique